Thursday, March 24, 2011

24 March 2011

Sekarang baru free sikit untuk update blog Razin ni. Biasela... nama lagi dah ada anak. hehehe... Sekarang Razin tengah sedap tidur. Tidur jela ek anak Mak... cepat sikit beso.. :P

Anyway, semalam 23 March... Semalam la due date untuk aku melahirkan Razin patutnya. Tapi dah selamat la dah lahir pada 11 March yang lepas. Esok genap 2 minggu Razin lahir ke dunia.

Cantik je anak aku pilih tarikh. 110311. hehehe... Hari Jumaat lak tu... Syukur alhamdulillah...

Ok. Kejap je leh catat blog...

Next entry aku citer detailed story tentang Razin's birthday. Cos yang kat blog utama aku tu dah diringkaskan... hehehe...

See you later... Salam... www.tips-fb.com

6 comments:

Mummy `Aish said...

Rajin yer buat blog utk cite psl anak..huhuhuh..bgus2..

Rosie Rose said...

uish uish... dah ada blog utk bb! tp ada yg kruang kat sini... PICS of THE BABY! haaaa, kalau ada pic razin, baru la lengkaappp..

Ryehanna said...

To Mummy Aish: Saje suke2... mls nk campur ngan blog utama. huhu


To Rosie Rose: Haaa bab gambo baby memang tak sempat nak upload. sabo2... slow2...blog pn baru je create. hahaha

^nanie^ said...

mommy rai,awl 12 ari ek?tkutnye nanie dgr..da xlame da ni..weee

^nanie^ said...

hoho,rai nk taw x,tarikh ni 1103 tarikh pkenalan nanie n hubby 13 tahun yg lepas..jeles giler rai dpt bby tarikh ni..huhu

Ryehanna said...

To Nanie: hoho.. nak beranak dh ke? semoga dipermudahkan segalanya! ;)

haha.. actually dh dftr kat JPN br perasan tarikh lahir dia cantik. hehehe... rezeki... :)