Sunday, April 17, 2011

1 month JAB.

Khamis
14 April 2011.

Aku bawak Razin pergi klinik Beruas... Diyana dukung (takde babyseat untuk kereta lagi) and aku drive. Pukul 2 petang baru pergi cos aku malas nak siap pagi-pagi.. hehe

Rupanya dengan aku-aku sekali kena timbang berat and amik air kencing. Demmm... dahla toilet kat klinik tu toilet cangkung! Camne la seorang ibu yang masih berpantang dan tak sepatutnya bercangkung nak kencing?? Jenuh aku... hampeh.

By the way, berat Razin naik sikit gile...
3.35kilo shj...

Aku lak 75 kg. :P

Nak dijadikan citer, Razin berak masa kat klinik. Time dia berak tu masa dalam pelukan Diyana... aku lak kat toilet masa ni. huhu...

Masuk je bilik jumpa nurse, tukar pampers dulu... Aii anakku, selalunya berak waktu malam... huahuahua..



Gambar ni diambil oleh Diyana.
Aku tengah pegang siku dan lutut Razin kuat2 seperti yang disuruh nurse.
And yes, HE CRIED.
right after this picture was taken actually...


Cian anak mak... jenuh kena pujuk baru senyap... nasib baik kejap je nangis. Masa kuar bilik imunisasi tu dah reda dah nangisnye... :)

Nurse tak bagi ubat demam pun... Alhamdulillah, sampai hari ni (1205 am 18 April), Razin tak demam pun...
www.tips-fb.com

No comments: