Friday, April 1, 2011

Dilema rak pengering botol


Semalam aku pergi ke Manjaku Sitiawan.

Nak usya Munchkin's Sprout Drying Rack tu la...

Well, memang ada kat Manjaku. RM90. Err... mahalnye... hubby tak kisah asal guna duit sendiri. Bab duit sendiri tu yang tak best tu. So, oleh kerana aku ni kedekut, aku tak beli pun (lagi). hehehe...

And you know what?

I found another dryer yang tak kurang menarik juga. Harga murah dari Munchkin's Sprout.

It was First Years' Spinning Drying Rack!

Tapi rupanya tak le sekreatif dan cute macam rak-rak yang dalam previous post.



Tu dier...
Dok sebelah-sebelah lak tu... eiii...
saje nak bagi aku bertambah-tambah dilema. haha



Harganya kat Manjaku adalah RM69.90

Aku usya online, harga lebih kurang jer... kat sini dijual RM62.91

Kat Little Whiz, harganya RM62.90. hahaha... beza 1 sen. Tapi kalau beli online ni stended la.. postage fee la plak... so, pandai-pandai la... kalau nak beli ngan barang lain, berbaloi la... kalau semata2 benda alah ni, well... terpulang. hehehe

Well, aku tak beli pun lagi drying rack ni. Tunggu dah balik Lumut and dok sana baru beli kot. Tak tau lagi nak beli yang camne... huhu

Duit duit di mana engkau duit...

By the way, kat bawah ni aku letak link untuk drying rack Munchkin's Deluxe yang paling murah setakat yang ku jumpa...

Ada dekat Little Whiz: klik SINI

Ade dekat Peekaboo: klik SINI www.tips-fb.com

3 comments:

nads said...

Ana, beli kat giant jer yang murah tuh...baru 16hengget yang...

Ryehanna said...

yeke?? haha...
tula kak nad.. kepala otak gatal nk bershopping tp pantang x abis lg... xsedar diri duit pn xde. haha

MAT NOR said...

Kami beli yang murah jer pakej Autumnz Breastmilk Storage Bottles (10pcs) + FOC 5 x Breastmilk Ziplock Storage Bags + Autumnz Easy Bottle Drying Rack RM 34.30. Jimat sebab ada kupon diskaun beli di 11street.