Saturday, May 14, 2011

2 months JAB




Entry basi cos kena cucuknya hari Khamis, now hari Sabtu baru dapat nak update.

Pagi-pagi around 8suku pagi gerak pergi KKIA Sitiawan. Ayah Razin teman Mak bawak Razin pergi cucuk cos takkan Mak nak pergi sorang-sorang kan? Carseat dahle takde lagi... huhu


Mak pakaikan Razin dengan CD di atas... gediks... haha... eh, bukan. Dah beli mahal-mahal, pakai la kan... buat ape simpan. lagipun senang kalo Razin pee ke poo ke time kat klinik tu. Tukar soaker je...

And waktu Mak tanggalkan cd Razin (nurse suruh) cos nak timbang berat, other mommies usya... hehehe

Razin pee je.. so Mak tukar soaker. Wajib la kalau kuar bawak cd/soaker/dd spare. :D

Berat Razin dah naik! Yeay!

Razin was 4.6kg last Thursday.

Masa kena cucuk, macam biasa la... Razin nangis.. Ayah pun nampak Razin kena cucuk. Tak tau Ayah pikir ape...

Nurse bagi ubat demam and suruh bagi Razin makan ubat sebaik balik umah.

Nurse jugak suruh Mak tanggalkan mittens Razin cos tak nak deria rasa (tangan) terganggu. Actually dulu memang ada nurse gitau suh cabut mittens bila baby dah sebulan tapi Mak buat2 lupa.. hehehe.. sebabnye Razin suke nak isap jari! And jugak mak takde masa nak potong kuku razin.. nanti calar la muka razin. huhu

So bila nurse dah suh cabut mittens, Mak pun cabut la.. Balik umah trus potong kuku Razin. huhu



Gambar Razin lena dalam kereta masa otw balik.


and oh..

Yang paling penting sekali, Razin tak demam! Good boy!

Alhamdulillah



www.tips-fb.com

2 comments:

amal said...

ehh razin dah nampak lain!

Ryehanna said...

yeke??? hihihi... ^___^