Friday, June 10, 2011

Razin's Bumbo Seat


Tak dapat menahan kehendak untuk membelikan Bumbo seat untuk Razin. Memula ingat nak beli preloved jer, tapi semua yang ku jumpa teruk beno rupanya... Beli baru jela lastnye cos harga pun ok le jugak kat kedai kat Sitiawan ni.

Tapi memang cam awal lagi je untuk Razin duduk cos tergoyang-goyang kepalanya... tunggu beso sikit baru duduk lagi... dalam video di bawah ni, Razin dok kejap je...

Sebelum ada yang nak melaser kata benda ni bahaya, membazir duit cos pakai kejap je bla bla bla... jawapan aku: ade aku kisah? Ngeeeee... Duit aku, bukan duit hubby pun...

Kalau betul benda ni bahaya, of cos kena ban kan... tapi benda ni ok selagi kita ikut arahan manufacturer. Do not let baby sit in bumbo seat on elevated places. And baby must be supervised at ALL times.

By the way, aku dah youtube dulu bumbo ni.. so dah tau la camne kes-kes kalau baby 'escape' from bumbo. :)

For now, Razin pakai kejap-kejap jer la dulu (testing mode je) cos his head still couldn't be supported well by his neck.

Aku memang terlebih excited kalau barang-barang Razin. Hepi gile masa rembat barangan buatan Afrika Selatan ni kat kedai petang tadi... :P

Tak sabar lak nak tunggu Razin 6 bulan. Time leh makan solids. Cos bumbo seat ni sangat berguna during meal times. Mintak2 le muat lagi by 6 months! ahaks....

Jom layan gambo Razin dalam Bumbo Seat







*pilih warna hijau cos jemu ngan warna biru or aqua (mentang2 anak lelaki, sikit2 biru... jemu!)

So I chose green. Lawo jugak. hehehe (warna lilac cam kurang mengancam)

Kthanksbai


p/s: Menaip time blackout. Tak dapat tengok Maharaja Lawak malam ni. T___T www.tips-fb.com

3 comments:

Anonymous said...

Ana, berapa eh harga dia? -tina-

Ryehanna said...

Ana beli rm139 kat kedai di sitiawan... :)

cik sarkastik said...

Bleh bg landmark kedai x? Tq :)