Wednesday, June 29, 2011

Razinku sayang

Dear Razin,

Sori sesangat Mak sangat busy lately. Kekadang Mak balik umah untuk pam, tak sempat pun pegang Razin apetah lagi nak peluk cium. Mak balik semata-mata nak pam, solat dan makan then rush keluar balik. huhuhu

What I won't give to be with you every seconds, sayang... tapi Mak kerja... Dok pikir-pikir gak nak berenti kerja tapi sayangggg sangat. Plus, we couldn't afford it. Banyak sangat benda yang perlu duit... Well, when you get older you'll understand. :)

Love you so much sayang!

Tak sangka dah besar anak Mak. Dah 3 bulan lebih! Syukur juga cucuk 3 bulan aritu tak demam... lega Mak. Dahle lepas cucuk Razin kena ikut Mak ke KL then ke umah Opah Yang kat Bandar Seri Putra. Dah 2 minggu berturut2 waktu weekend kita jalan jauh kan sayang? Sian anak Mak. Nasib baik la anak Mak ok. :)

Pertengahan Julai ni Mak ada training kat PD... Kena tinggal Razin 3 hari 2 malam nampaknye.. Mak dah call boss mintak exception tapi bolayan. huahua.. so nak tak nak, kena pergi jugak. Mak ingat nak import Razin dan Mak Yang Nini tido sama hotel ngan Mak so that we can sleep together...tapi hotel tu mahal le... macam takde bajet je.. kalau 1 malam ok lagi... haish... tengok la camne ye Razin...

bgn tido sama2

breastfeeding

razin comey

Till next time...

Nak balik dah. Malam2 pun kat ofis lagi T___T www.tips-fb.com

No comments: