Wednesday, June 1, 2011

Razin's carseat

Citer basi tapi nak update blog ni jugak.

AKHIRNYA....

Razin dah ada carseat beberapa hari lepas... :)

Love the material...
Velvet! Lembut jer... hihi



Blur...
amende yang Mak aku letak aku ni...



eh.. macam best la!



Yeay best! seronok2!
hahaha...


*tu muka Razin menjerit kegembiraan, bukan nangis yer...*


Next hunt is Razin's stroller! bengkrap dibuatnyer www.tips-fb.com

4 comments:

asna cute said...

peh! mahal nie maxi cosi punye brand nie. Asna tgk kat KLCC car seat nie almost Rm1.5k woooo

caya la razin! boleh bodek mak ayah belikan hehe

Psstt kan bagus if ada kusi mcm nie utk ibu myusukan anak kan kan mcm ala2 kusi malas gitu. baru la kita sedondon dgn anak kita keke =D

Ryehanna said...

Asna, mmg mahal sbb tu beli SECOND HAND sajorkkk... wakakaka...

bengkrap kalau beli baru.. dahle pakainye kejap je... nnt nk kena beli toddler seat plak. huhu... so, kena la bajet. kehkehkeh.. tp nsbaik la preloved pun mcm baru! ada calar sikit je kat blakang.. (bkn nmpk pun)

^___^

asna cute said...

Bijak betul la hanna plan financial.. suke tau! =D

Ryehanna said...

hihihi... sbb dh berkenan sgt ngan maxi cosi ni. seriusly sgt best so cari yg murah2 je sudey.. nasibaik la jmpa yg murah2 n condition pn tip top. kalo x, pakai brand local jela.. :D

mmg kena plan btl2.. hehehe