Tuesday, July 5, 2011

At 3 months plus

Razin dah lama boleh sengih-sengih dan bagi reaksi bila diagah. Sejak nak masuk 3 bulan kot? Mak lupe nak catat.

Tapi Razin takleh gelak mengekek lagi... yang Razin suke buat ialah 'coo'. Entah ape la yang Razin cakap, tapi Mak suke sangat dengar. Macam nak bercerita je... hihi

Then Razin suke buat bunyi mengeluh. Buat bunyi ni sejak sebulan lagi kot... lame dah boleh buat cenggini. Kelakar sungguh. =)

Razin dah boleh tarik-tarik rambut Mak dan pegang/peluk Mr Worm. Ok ar tu...

Razin juga tengah asyik menghisap jari/tangan je sekarang ni. Air liur meleleh-leleh kalau biar lelama. Geram betul Mak.

Ayah tak sabar-sabar nak tunggu Razin leh merangkak. Rilek la kan... Ape-ape pun, I love how you're such a baby! Mak sangat suka mengajuk Razin nangis dan cebik. Sebijik macam =(

Hahahaha... comel gile. Opah Razin lak yang marah Mak cos ejek ajuk Razin cebik dan nangis. huhuhuhu

Your cd stash dan banyak! Mak sukeeeee... Walaupun masa Mak makin banyak terisi dengan nak uruskan cd-cd Razin (bilas, cuci dalam mesin, sidai, lipat), but I love doing it. Mudah-mudahan bila Mak dah tua dan tak sihat nanti, Razin tak geli nak cuci berak Mak pulak. =)

Susu Mak banyak tu jugak la tapi dah tak desperate macam sebelum ni. Mula-mula memang Mak ada pertimbangkan ibu susuan dan memang ada orang offer (walaupun jauh nun di Negeri Sembilan) tapi setelah difikir-fikir dan ditimbang-timbang dengan Ayah Razin, tak jadi nak terima. Sebabnye, Razin leh dah minum FM kalau dah lapar sesangat (especially kalau Mak tinggal Razin dengan orang lain). So, Mak lega sikit kat situ.

Kita hiasi entry ni dengan gambar-gambar Razin k.

Cebik.






Hotel Renaissance, Kelantan




Kat kenduri auntie Mashitah yang Razin nangis-nangis tu... ni muka nak nangis la ni


Hadiah dari auntie Chokilala.
3 busha pants and 4 rompers.





Di JJ, Ipoh.
My 1st nursing pic. =)



Budak comel.
Love you very much!


Pandai tgk camera...



Gambar petang tadi... :)
Ikut Mak kerja... hihi


www.tips-fb.com

2 comments:

DiEYaNa said...

cumil!!!!
cumil!!!!!cumil!!!!
geram!!!geram!!!!!!
nk pnjam razin :D
hikhikhikhikhik..... ;P

Ryehanna said...

hihihihi...

thanks dear!