Thursday, August 11, 2011

Razin turns 5 months

11 August 2011...

Dah 5 bulan dah Razin.

Lagi beberapa hari birthday Mak yang ke-26. Alhamdulillah... dah ada anak semasa berumur 26 tahun. Target tercapai. :)

Razin dah makin berat. Next week checkup 5 bulan. Hopefully tak demam la macam sebelum-sebelum ni. Anak Mak ni dah la manja... kang asyik mengempeng je...

Sekarang Razin kuat sangat minum susu. Seriously my milk is not enough for you. Tambahan lagi sekarang ni bulan puasa, lagi la takde susu sangat. Mak sedih sangat-sangat sebenarnya... tapi malas nak pikir. Takpela nak, asalkan Razin tak lapar... susu tin pun susu tin la... In the meantime, I hope my milk doesn't dry up! Pas abis bulan puasa nak up kan balik production.

Time bulan puasa ni Mak pump sekali je. Selebihnya direct feed... (saiko tengok susu sikit bila pam. huhu!)

Razin belum leh niarap lagi. Susah sangat ke nak pusingkan badan tu sayang? Bontot besar ek. hehehehe... Bila orang tiarapkan dia, suka bukan main. Bila baring, nangis. Apela Razin... tu pun nak nangis. Tak macho ar. :P

Dah almost seminggu Mak full CDing Razin kat umah. Kebetulan kita takde kuar-kuar outing pun kan... and since Mak dah beli beberapa ketul Bamboolite last month, so pakai cd jela. Bamboolite Premium tu excellent for night diapering. Hehehe... Okla dah ada 3 ketul AI2 Bamboolite. 2 hari basuh... cukup gak untuk rotate.

Plus, I don't like the WeeWeeDry Drypers tu. Cam halus, nipis and tak best je. Cam nyesal lak beli...(your Dad bought it). Sebelum ni pakai PetPet, pastu beli Huggies time ada promo kat Tesco and time gaji bulan Julai lepas, Ayah Razin beli Drypers cos offer kat Tesco. I hated it. Tak best! Takpela... I hope that's going to be your last disposable diapers. Pasni Mak nak angkut wetbag bila outing. Lantak le.. huhu...

You're more cuter every day! Gerammmm sangat-sangat.
Sekarang dah pandai dah guna Jumperoo... Lompat sepuas-puas hati macam nak melambung je. Haha... Cayang Razin!

Nanti update lagi. Mak ngantok la... Bye!
www.tips-fb.com

No comments: