Thursday, September 15, 2011

6 months checkup

A quick update cos nak kena masuk ofis balik! (cam hape jer busy nak mampos. aku ni dah overworked dah ni!! ape la nasib ada 2 staff je to man the branch x__x )

6 bulan

Berat: 8.0 KG
Panjang: 69 cm
BMI: 17 (same like last month's)
Lilitan kepala: 45 cm

Kena cucuk tapi nurse tak bagi ubat. Diorang kata cucuk 6 bulan tak demam.

Beza dari bulan lepas, cucuk kali ni Razin NANGIS. Macam biase la tu kan... bulan lepas je yang luar biasa. hahahaha...

Pergi klinik pakai baju raya t-shirt raya yang baru pakai sekali. Pakai cd Babyland (plain red) je kali ni cos maleh nak korek cd GroVia dalam laci. (Phuiii... pergi klinik pakai GroVia tu sebelum ni... HAHAHA)

On the way balik Razin tertido dalam kereta... sian dia... :)

That's all!

Oh ye, lupe nak citer... semalam dah kebah dah demam dia... around noon camtu suhu kembali normal around 36.5-37 degrees. Alhamdulillah...

I think it's because of the growth spurt. hehehe...

Gambar masa raya hari tu.
Time cucuk tadi tak sempat nak amik gambo

Salam...
www.tips-fb.com

No comments: