Wednesday, September 21, 2011

Razin belajar nak duduk

Sebenarnya since last week dah ajar-ajar Razin duduk... Tak berapa balance... and selalu je tumbang. Nasib baik la aku ada je menyambutnye... tapi si Razin suke lak bila dia tumbang-tumbang camtu. SENGAJA buat-buat tumbang nak orang sambut. Sabau jela... risau la kan kalo aku takde dia buat camtu then kena lantai ke ape... haish Razin...


So bagi dia duduk bila betul-betul safe je...

Like this morning, dia dok uk ek uk ek bila aku mandi... Ayah lak takde cos sailing... Mak Teh Diyana membuta lagi... so abis mandi saje dudukkan dia. Suka bukan main!

Sori gambo blur...
henpon murah so lemau la pagi2... haha



Tegakkan badan.



Oh Razin... cepatnye Razin besar...

Love u so much!

www.tips-fb.com

3 comments:

asna cute said...

comel razin gelak2 gitu hehe

amal said...

Razin so0o0oo cute! Macam anak Jepun ehehehehehe.. nampak macam budak besar dah boleh duduk. COmey comey hehe

Ryehanna said...

To Asna: hehehe...pagi2 mood dia mmg selalunya baik je... thanks!


To Amal: Hihi thanks amal... selalu cair kalau dia senyum :)