Wednesday, September 14, 2011

Razin demam!

1st time ni...

Malam tadi badan Razin panas dari biasa... bila sukat suhu, 37.8 degree celcius!

aku bagi makan ubat klinik bagi yang untuk demam pas kena cucuk tu (nasib baik ada simpan) tapi pagi ni tak surut pun suhunya.

Pagi ni suka suhu ah 38 degree celcius!

I'm worried.

Tapi aku kena pergi kerja gak cos Shan nak datang. Dahle Ganesh kena pergi SDI Ipoh, takkan aku nak biar branch kosong takde orang lak... adehhhh... bengang pulak rase... (bengang ngan kerja bukan ngan cayangku Ajin k)

Razin... cepat2 la sembuh. He's active and ok je... cuma suhu dia tinggi. Pagi ni aku dah bagi dia ubat (punyerla seksa nak bagi) and tidokan dia semula...

Dah pesan kat Diyana arini pakai cd ngan t shirt jaring2 je.

Tengah hari kang nak tengok camne... kalau panas gak bawak pegi klinik terus www.tips-fb.com

No comments: