Thursday, November 24, 2011

1 je???

Tak sangka baru ada satu entry sahaja untuk Razin 8 bulan (refer Label kat blog ni). isy isy isy...

Apela yang Mak Ajin ni busy beno kan sampai tak sempat update? huhu...

Dear Razin,

Kenapa Razin sekarang susah benor nak tidur? Waktu malam time Mak dan Ayah nak tidur, Razin makin aktif. Merangkak sana sini... bergolek sana sini... Geram Mak tau... Mak penat. huhu

Razin makin kuat suaranya kalau menangis. Gile-gile punyer kuat. Menjerit sekuat hati padahal sebab takde orang teman Razin kat hall je pun... Sabau jelah

Razin dan merangkak laju sekarang ni... Mak tengah nak order knee protector tapi cam maleh pun ada... hehe

Berdiri pun dah boleh. Letak dalam playpen, asyik nak berdiri je...

Sekarang dok bertatih-tatih je kalau Mak rajin nak melayan. hehe...

Ape lagi ek...

Rambut makin panjang... macam nak kerinting...

Badan makin tinggi dan lonjong. Nampak macam dah susut sikit badan Razin , sebab aktif kot. Tapi berat same je macam makin berat. Mak memang tak larat nak dukung. huhu

Sekian, sambung lain kali

Update gambo pun lenkali

Mak busy la lately sayang :'( www.tips-fb.com

No comments: