Sunday, November 13, 2011

8 months old


Sayangku Razin dah 8 bulan!

He's trying to crawl these days... and he's trying to stand. Dah leh diri kalau panjat aku. huhu...

Tak bawak checkup kat klinik lagi so tak tau berat berapa... tapi memang berat ar... Aku dah tak larat nak dukung Razin lelama. Even nak sidai baju pun aku pakai baby carrier (cos ada masanya Razin dok menjerit bila tengok Mak dia takde kat hall)

Razin makin bulat, makin banyak akal...

Tapi alhamdulillah dia tak banyak ragam. Pergi mana-mana pun ramai kata Razin baby yang baik... actually aku tak perasan pun benda ni, tapi dah orang kata gitu, yela kot. hehe

Macam semalam, kami ke Penang bersama Nyda untuk pergi kenduri kahwin kawanku, Ana Syahidah. Nyda park kete dia kat umahku, and kami gerak naik Mr Cherev. Nyda dok belakang dengan Razin tapi Razin cam biase la, duduk dalam Maxi Cosi Cabriofix dia. And macam biase, dah duduk dalam carseat, dia akan diam and tertido. Nyda commented 'Senangnye kalau bawak berjalan' cos letak je dalam carseat. Mak memang ajar Razin dok dalam carseat sejak Razin kecik lagi... Razin memang tak banyak ragam kalau berjalan. hehehe...

And Razin tak meragam masa kat kenduri Ana Syah. Dok perhati orang je... Restless time dah panas jela kot. Tu pun tak nangis... cuma tak dok diam je... hehe..

Alhamdulillah... makin bijak anak Mak ni...

Cayanggggg Razin!




Gambar-gambar semalam...
www.tips-fb.com

No comments: