Thursday, January 5, 2012

Safety gate installed!






Settle satu benda...

Bukan ape, dah banyak kali Razin try nak panjat tangga. And then Jumaat lepas Mak nampak Razin dah naik sampai anak tangga yang ketiga!

Menjerit aku dibuatnye... ingatkan hubby tolong tengokkan, sekali dia ralit tengok tv sampai tak perasan anak panjat tangga. Aku tengah sidai kain time ni huhuhu... bahaya betul!

Safety gate ni aku beli ngan harga RM119 kat Kiddies. Belasah jela asal boleh pakai and ada extension.

Ingat nak beli dua untuk halang Razin ke dapur tapi tak cukup bajet. hihi...

I've so many things to write down but I have no time!

The most important thing is.... Razin can now walk for 4, 5 steps!! Baby steps... how cute! Dah nak boleh jalan dah anak Mak... huhu... abis la pasni jenuh nak mengejar and kepung.. sekarang ni pun Mak dah tak larat... camne la kalau Ayah pegi Johor nanti? hmmmm so Razin jangan nakal-nakal tau!

Dah... nanti sambung lagi. Nak upload gambo Razin kat Teluk Senangin last weekend tapi gambar dalam BB Ayah... nanti ye...

p/s: Next week Razin 10 bulan! www.tips-fb.com

1 comment:

myaini said...

aktif giler razin ni...smpai panjat tangga....mesti kat tangga tu tempat feveret razin...nanti dah jalan lagi la kan...sekarang ni azuin pun dah meniti tp dok jatuh bangun lagi la..sofa pun dah panjat....