Tuesday, June 19, 2012

Pergi zoo!

Taken on Saturday lepas Pak Uda accident. So, Pak Uda pun ikut la pergi Zoo jugak.

3 kereta semuanya... Kereta Ayah, kereta Opah and kereta kawan Opah.








Masuk zoo patutnya rm12 kot. tapi dapat less, bayar RM9 je untuk adults.
Sebab Mak Yang prints kupon ke voucher tah secara online. Ok la...
Tiket masuk zoo sumer Ayah belanja.

Lepas abis lepak zoo, pergi makan yong tau fu kat Bomba taiping.

Best!! Yang ni Pak Uda plak belanja. Ala murah jer... makan ramai-ramai tu RM65 je.

Pakcik Junaidi and Makcik Pah la yang bawak makan situ..

Nak tibai kuetiau Doli lak pastu tapi tutup. so tak merasa...

Balik singgah Cangkat Jering, beli makanan untuk Onyang yang tinggal sorang kat umah huhu..

kita pergi kejap je ke tepen cos tak nak tinggal Onyang lama-lama kat rumah.

Till then.


www.tips-fb.com

No comments: