Monday, June 25, 2012

Razin at Aquaria

Pergi bawak Razin ke Aquaria last week. Bosan dok hotel. Since it's just a walking distance, kitorang jalan kaki je dari Corus Hotel ke KLCC. Lalu kot subway... Razin was sleeping the whole time dari kuar hotel sampai KLCC.

Masa masuk Aquaria aku kejut dia baru la dia jaga and tertengok-tengok benda alah dalam tu.

Actually, Mak Razin pun taknah masuk Aquaria. Haha... Cam mahal dari Petrosains je... Tapi last week Ayah macam kesian kat kita dok merap dalam hotel je, so Ayah treat us there lepas lunch kat Secret Recipe.

 
Razin suke giler tengok ikan-ikan dalam bekas silinder tu...


Eh... baru perasan aku tak sempat edit gambar dalam 'tunnel' underwater tu..

Takpelah... layan pic bawah ni...

 Ehem.. sebelah tu ade tourist pakai Ergo Sport warna biru.
Tapi dia front facing kan anak dia supaya dapat tengok ikan.
Aku asyik usya jer hehe...
Tapi dia memang support ngan tangan gak la walaupun anak dia foward facing (facing out).


 
See?
That's Ergo Sport.
Aku terkembang sikit cos pakai Ergo PPB. HAHA

*yer, aku bukan tengok ikan sangat... tengok orang babywearing je hihi*

 

 Nak usya shark dekat-dekat tapi takut.



 Happy father's day, hubby! *tetiba*


Bawah ni video Razin dalam Aquaria yang sempat dirakam:

 


Kuar time dah Maghrib. Terus blah balik hotel...
www.tips-fb.com

1 comment:

fiszah_pjo said...

seronoknya razin g aquaria..atirah lom pergi lgi..salam kenal dari mama tirah :)