Tuesday, July 3, 2012

Suka main tangga...

15 Jun 2012

Tarikh keramat Razin panjat tangga sampai atas.

Ayah mandi and dia bagi Razin minum susu kat depan tv, tak sedar Razin panjat tangga.
Mak yang ade kat atas terkejut beruk bila Razin masuk bilik.

The stairs was high and very steep!
Siap bucu tajam lagi cos kat anak tangga tu memang takde curvy end... square tajam je.

Giler... risau sesangat takut Razin jatuh tergolek ke bawah!

Curam kan??



 Tak abis-abis panjat tangga...



 Atau duduk di tangga...



Main-main kat tangga...


Ni video ulang tayang razin panjat tangga. huhu...


www.tips-fb.com

3 comments:

Husnini said...

uishhh!!curam giler tangga...bahaya wei.letak la pagar besi tu

Ryehanna said...

pagar besi tu lkt kt dapur. xmo dia ngaco time aku masak or mandi.

mmm tp dia xnaik kalo xde sape kt atas or xde sape kt area tangga tu

myaini said...

rasanya memang budak2 suka tangga la...aktif kan