Thursday, August 16, 2012

Razin's passport

Semalam seharian asyik berjalan je...

Pagi2 kejut Razin mandi then gerak pergi Ipoh nak settlekan roadtax and insurance CRV tu. Ingatkan kedai tempat kitorang pergi tu siapkan, dia kata sejam je... kitorang pun pergi la Ipoh Parade to kill time (and to shop!)

Bila dah sejam kata tak sempat and akan courier roadtax. Memang ngamuk la En. Hubby cos dah balik raya dah... and last time masa diorang courier roadtax pun cam hampeh cos tak hantar betul-betul pada aku. No way la kan...

Ape lagi, hubby terus pergi bank sendiri amik geran kereta pastu pergi kedai used car yang jadi orang tengah masa beli CRV dulu untuk amik balik duit. Pastu shoot ke Manjung.. Hubby dropped me and Razin kat Pej. Imigresen and he went to JPJ.

Nasib baik la dah amik gambar passport Razin kat Ipoh Parade tu, so proceed jela. RM150 untuk 5 tahun.. ni price passport budak-budak. Bertuah ko yer Razin... kecik-kecik dah ada passport. Mak ni dah besor gajah baru buat passport... almaklum, blajo tak pandai... takde de nak study oversea ke mende...huahua

Ni buat passport ni pun cos nak pergi USS September nanti. Dah alang-alang umah kat Johor kan... bila lagi... hehehe...

Mula-mula plan nak pergi kami-kami je (aku, razin n hubby). Tapi Nan and Nini cam teringin jugak... Tak tau la camne...

Dah, jom layan pics...


Dalam kete otw balik Manjung from Ipoh.
Berperang ngan Mak dalam kete cos takmo dok dalam carseat.
Abis sume barang nak punggah.

Topi navy Ayah tu pun Razin pakai sendiri hehe...





Penat tunggu... minum dulu lah...




Dah boring... panjat sana-sini...

Ni posing baik ni... hehe




  

Siap dah passport Razin!

=)
www.tips-fb.com

No comments: