Friday, November 9, 2012

Razin ada tahi lalat

Hubby told me that a few weeks ago.

I did noticed there's a dot on Razin's face that I just couldn't wipe off. But I never thought it was a mole! I mean, eh... he did not have it before! So... mole appears in time, is it? Once your child is bigger... and when he is growing that he will be sporting a mole here and there on his body? Gitu kah?

As a first time mother, I did not know this was possible. But heck, the dot wouldn't go away! So it must've been a 'taik lalat' then.

Funny thing was, the location of the mole is similar with Razin's father a.k.a my hubby. Dekat pipi. And also the same spot like one of Razin's cousin, Mila. Anak Kak Ngah. Heeee... kelakar je...


Nampak ke? Tahi lalat kat pipi Razin... Pipi kiri dia.
Abaikan mulut yang comot itu.
Baru pas minum milo dari cawan.





Dot kecik jer...
But it's there.

Bulu mata lentik ikut bapak dia jugak...
Walaupun dah tua2 tak nampak la melentik ke ape... tapi memang ya...



Kalau nak banding ngan taik lalat Ayah dia...


Pipi kanan and lebih hitam. 
=P






Gambar hari ni (petang tadi) time melantak kepsi kat area kipmart masai...




And gambar Mak yang 'peghak' dapat Boba yang telah dijahit body panel dengan designer cotton corak Dino! I LIKE!

Razin pun suke je kena dukung walaupun dalam rumah...

Rindu kot. Padahal baru 3,4 hari tak babywearing...
Sorry la sayang... Mak busy giler. huhu

Minggu yang tension cos stok Ergo tak cukup, stroller yang dipos ke sarawak lambat sampai, orang nak sewa bilik perangai tah ape2 and macam-macam lagi lah!

That's all for now.

Adios

www.tips-fb.com

No comments: