Wednesday, October 19, 2016

Random videos

Setahun tak update blog ni wei...

Raiq pun dah setahun haha...

Raul 2 tahun, masih belum boleh cakap. Just sikit-sikit je.. His vocab masih limited. He was born on 14th May 2014, and to this day (19th Oct 2016) ape yg dia boleh cakap ialah:-

"Nak apu" (nak susu)
"Mak"
"Ayah"
"Tinnn" (ajin)
"Pen pen" (upin ipin)
"Sakit lahh" tetiba jelas pulak. cos tiru cakap orang
"Taknak"
"A-iq" (raiq)
"Eee! Eee!" (ikan)


Other than that mostly perkataan yang masih tak jelas butirnya. Dia faham ape kita cakap. Tapi masih tak pandai cakap... Am I freaking out? Mmm a bit. Tapi Ayah cool je cos he said Razin dulu pun lambat. Aku tak ingat sangat actually. Takpe, kita tunggu sampai December camne...


Razin, abang long dah 5 tahun. Dah 5 tahun jugak la ade blog ni eh... hehehehe






www.tips-fb.com

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)