Saturday, May 20, 2017

Razin's Sport Day

bismillahirrahmanirrahim...



Tadika Razin baru buat Hari Sukan today.

Kali ni bala tentera (Opah, Mak Yang, Mak Teh & Abg Yoi) takde... so it's just us.

Ayah pergi dulu hantar Razin pukul 8. Mak and Raul & Raiq datang kemudian around 10 am ish. Berperang nak mandikan dua orang budak tu. Haih...



Tahun ni Razin rumah merah plak. Sebelum-sebelum ni Hijau...




adoi.. lebarnye muka Mak!
Lama tak pergi gym. berat pun naik.
Huwaaaaaa





Ni Raul nak melarikan diri dari orang ramai-ramai.
He stayed in the car by the way. Cos dia takut bunyi bising dari mic & speaker.
Sabo jela





Ni Raiq yang tak takut orang. Happy to be out.
Tapi dia ni kan dah seminggu lebih mencabar kesabaran Mak and dah 1,2x I lost it.
Ntah ape hal asyik nak melalak je kerjanya.
Bangun pukul 2,3 pagi melalak. 
Kekadang sambil tengok tv, sambil makan pun melalakkkkkkkk tak habis-habis.

tension gila.

tapi tengok la pic tu. hepi kemain. huh!



Now Mak kat kedai sebab nak settlekan keje sikit... alang-alang update blog terus.

By the way, dah order refurbished desktop kat Shopee. Less than 1k. Hopefully ok la. aku doa sangat-sangat semoga ok huhu... Pasni leh wat keje dari rumah je hehehe...

Sekian, adios




Written By Ryehana
alhamdulillah...
www.tips-fb.com

No comments: