Monday, July 31, 2017

Raiq's 2nd birthday

bismillah...



Eh, yang 1st birthday ade ke update kat blog ek?

Oh takpelah. Mak kan busy hehehe...

Tapi ni tengah free sikit so nak update celebration Raiq's birthday last weekend.

Actually, Ayah nak ajak pergi Cameron tapi Mak dah jemu and bosan nak naik Cameron. So macam biasa, kita balik Beruas cos Mak teringin nak makan laksa yang Opah buat. hehehe...





Muhammad Raiq Alfatih.

My second c-sect

Unplanned pregnancy. A surprise actually.

Alhamdulillah for the rezeki.

Raiq is a Leo just like Mak. hehe...

I hope you'll become a great man someday, Raiq



Masa on the way balik kampung.
1st time bawak Lola balik juga cos kesian nak tinggal walaupun just one night since she's not very well.
Beli sangkar, pasir, litterbox, scoop baru untuk letak kat Beruas.


Mak and birthday boy



Abang Raul




Cake kecik je, beli kat Sunlight.
Sebab baru lagi makan kek birthday Pak Uchu and Opah (they're all July babies)

Tapi sebab birthday Raiq 29 July and dah hujung bulan, kita celebrate lain ye hehe...







Pictures taken by Opah so senget-benget sikit haha...
Mak Yang takde masa ni cos pergi menjual ikan (haha long story)
Abg Yoi pun takde masa ni ade latihan ape tah kat sekolah..




Kita akhiri blog post dengan trademark Raiq.

Tangan meminta tu. Dia sorang je style gitu kalau mintak barang hahaha


That's all for now.

Adios 



alhamdulillah...
www.tips-fb.com

No comments: